Kennel Wildphoebes

Liten uppfödning av jaktcockerspaniel.

Jag bedriver uppfödning av jaktcockerspaniel i liten skala. Min första kull hade jag 2013. 

Jag jagar med mina hundar men de är i första hand älskade familjehundar som bor med mig och mina barn i ett litet hus söder om Stockholm.

Hoppas att du finner hemsidan informativ. Välkommen!

Nyheter:

"Penny"- Wildphoebes Nighthawk är dräktig och beräknas valpa i början av April 2020. Läs mer under under fliken Valpar 2020

 

 

 

Esther och jag vann Hubertus SM 2019! Det är en tävling som går ut på att två domare bedömer hundens och jägarens insats under en småviltsjakt. Jag lyckades fälla 2 fasaner med två skott och besegrade därmed det i övrigt manliga startfältet. Jag blev även den första kvinna att vinna denna tävling. Esther gjorde vad hon skulle med stor entusiasm- dvs finna, stöta och apportera vilt i samarbete med sin förare. Vi är därmed kvalificerade till VM i Italien i oktober 2020. 

 

 

Esther och jag vann Hubertus SM 2019! Det är en tävling som går ut på att två domare bedömer hundens och jägarens insats under en småviltsjakt. Jag lyckades fälla 2 fasaner med två skott och besegrade därmed det i övrigt manliga startfältet. Jag blev därmed den första kvinna att vinna denna tävling. Esther gjorde vad hon skulle med stor entusiasm- dvs finna, stöta och apportera vilt i samarbete med sin förare.

Penny vinner SM 2018 efter en fantasktisk insats på Annelunds gård och kan dessutom titulera sig SE(j)JCH!

 

Storslam för Penny på Spanielmästerskapen 2017!

Wildphoebes Nighthawk "Penny" blev Spanielmästare 2017 efter vinst på Cocker-mästerskapen SM. Hon fick dessutom pris som "Guns choice" och pris för bästa svenskuppfödda hund! 

fr v Mark Stewart Domare, Anna Lindholm, Elisabeth Persson, Michael Finglas Domare

Penny Derby-mästare 2016!

Wildphoebes Nighthawk vann Unghundsderbyt 2017 1,5 år gammal. 

Domare Christopher Hasson
Wildphoebes Triggerhappy "Lizzie" och Wildphoebes Stealth-Elf "Esther" på fasanjakt.